שבת חתן

מתפללי בית הכנסת וואהל שמחים לארח את החתן, משפחתו ואורחיו, ולחגוג אתם את העליה לתורה של החתן. בהיות האירוע בעל משמעות רבה לחתן ומשפחת בשם ציבור מתפללי בית הכנסת ווהאל אנו מאחלים לכם מזל טוב ורב נחת מהזוג היקר.

בר מצווה בקהילה

מתפללי בית הכנסת שמחים לארח את חתן הבר מצווה ואת משפחתו להשתתף בתפילת השבת של הקהילה. נהוג שחתן הבר מצווה שר את שיר הכבוד עם הקהל לאחר מכן מתכבד בהוצאת ספר התורה מארון הקודש. חתן הבר מצווה מכובד בקריאת המפטיר והפטרת השבוע. לפני תפילת מוסף אחד ממתפללי בית הכנסת דורש בפרשת השבוע לכבוד חתן הבר מצווה. בשם ציבור מתפללי בית הכנסת וואהל אנו מאחלים לכם מזל טוב ורב נחת מבנכם

ביקור תלמידים בבית הכנסת

הקהילה רואה חשיבות רבה בשמירת הקשר עם השכונה והשכונות הקרובות ופותחת את שעריה לביקור גני ילדים ותלמידי בית הספר לאורך כל השנה בימי חול ובמיוחד לקראת חגי ישראל הביקורים כוללים הסברים על תפקיד בית הכנסת והרצאה על מסורת וחגי ישראל. על בית הספר לדאוג למרצה. לתיאום ביקורים יש לפנות לאחד מחברי הועד.